Spletni radio Žica je namenjen ozaveščanju, približevanju in prebujanju spoštovanja ter odgovornosti človeka do človeka in do vseh živih bitij.
Poslanstvo radia Žica je obuditi spoštovanje med narodi bivše Jugoslavije, ker smo in še vedno živimo skupaj, saj si delimo skupno usodo sosedov, sorodnikov in prijateljev. Razumeti moramo, da do boljšega življenja za vse ljudi na svetu lahko pripelje le spoštovanje in medsebojna podpora navadnih ljudi. Zaradi tega radio Žica vrti dobro glasbo, ki je nastala in se še vedno rojeva na celotnem območju od »Vardara pa do Triglava«.

Predvaja se tudi poezija in pozitivni kulturni prispevki s tega področja, dobra glasba s celega sveta in vse drugo, kar pomaga človeku, da lažje in boljše živi.

Oglejte si program radia po dnevih v tednu.

POSEBNOSTI:

Ob torkih zvečer ob 21h je posebna oddaja v živo Dr. Blues, ki nam govori o drugačnem pogledu na življenje in zdravje ter o meditaciji.
Vsako sredo od 18-20h vas d.j. Žica popelje v oddajo Balkan express, legendarno oddajo še iz stare radijske postaje Gama MM, ki je poslušalce koncem 90-ih zabavala z izvrstno »jugo« rock in pop glasbo.

Vsak drugi in vsak četrti četrtek v mesecu od 20-22h vas v oddaji o osebnem in duhovnem razvoju, Življenje po moje, gostita Blaž Lukacs in Aleksander Škraber.

Vsak ponedeljek, torek, sredo in nedeljo od 23-06h, vsako polno uro “Trenutki za poezijo“.

Uživajte v poslušanju spletnega radia Žica, ki ga s srcem in dušo ustvarjamo za Vas! 😀

UTORKOM NAVEČE OD 21h EMISIJA U ŽIVO Dr. Blues govori o drugačijem pogledu na život, o meditaciji, bavljenju sa sobom… Svaku srijedu od 18-20h je na programu emisija Balkan express, u kojoj možete čuti Rock i Pop muziku koja je nastajala i još uvijek nastaje na područjima bivše Jugoslavije… A svaki drugi i svaki četvrti četvrtak u mjesecu od 20-22h su sa vama Blaž Lukacs i Aleksander Škraber u emisiji Život po mome, emisija o osobnom i duhovnom razvoju…

Ponedeljkom-utorkom-srijedom i nedeljom možete čuti od 23h pa do 06h svaki puni sat Poeziju različitih pisaca i interpretatora… recitacije na puni sat, tačno u 23-00-01-02-03-04-05-06h …

Uživajte u slušanju internetnog radia Žica, kojeg sa srcem i dušom pravimo za Vas! 😀

3 thoughts on “PROGRAM SPLETNEGA RADIA ŽICA

  1. Definitivno mi je všeč koncept, sedaj pa dalje. (poznava se z mrežnega, tip desno)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja